Kurací vývar – Základ domácej kuchyne
Kurací vývar je jedným z najobľúbenejších pokrmov slovenskej kuchyne, ktorý má pevné miesto nielen na sviatočnom stole, ale aj v bežných dňoch ako liečivá a výživná polievka.
Kurkuma je korenie s výraznou žltou farbou a liečivými vlastnosťami. Používa sa v ázijskej kuchyni a má protizápalové účinky, podporuje trávenie a imunitu.
Kurací vývar je jedným z najobľúbenejších pokrmov slovenskej kuchyne, ktorý má pevné miesto nielen na sviatočnom stole, ale aj v bežných dňoch ako liečivá a výživná polievka.
Thajské curry je jedným z najobľúbenejších jedál juhovýchodnej Ázie, ktoré si získalo srdcia milovníkov pálivých a aromatických jedál po celom svete.
V skutočnosti je garam masala tak dôležitá pre indickú kuchyňu, ako je soľ pre západné jedlá.
Táto lahodná špecialita pochádza z Indonézie, no rozšírila sa aj do Thajska, Malajzie a ďalších krajín.
Dhal, často nazývaný aj dal alebo daal, je tradičné indické jedlo pripravované z rôznych druhov šošovice, cíceru alebo fazule.
Tikka Masala je jedným z najznámejších indických jedál, ktoré si získalo srdcia milovníkov jedla po celom svete.
Curry je jedným z najobľúbenejších a najrozšírenejších jedál na svete, známy pre svoju bohatú chuť a všestrannosť.
Koreniny je nenahraditeľnou súčasťou svetovej kuchyne už tisíce rokov.
Bylinky v kuchyni predstavujú neoceniteľný poklad, ktorým môžeme obohatiť chuť a vôňu našich jedál.