Linguine s lososom – Cestoviny a ryba
Linguine s lososom je elegantné a chutné jedlo, ktoré spája jemnú chuť ryby s hodvábnou textúrou cestovín linguine.
Rukola, známa aj ako rukola alebo arugula, je listová zelenina s pikantnou chuťou. Používa sa v šalátoch, sendvičoch a ako prísada do rôznych jedál. Má množstvo vitamínov a minerálov.
Linguine s lososom je elegantné a chutné jedlo, ktoré spája jemnú chuť ryby s hodvábnou textúrou cestovín linguine.
Gnocchi s paradajkovou omáčkou sú výborným príkladom toho, ako málo stačí na to, aby vzniklo chutné, sýte a zároveň výživné jedlo.
Carpaccio di Manzo je jedným z najznámejších talianskych predjedál, ktoré si vďaka svojej jednoduchej elegancii a bohatej chuti získalo priazeň gurmánov po celom svete.
Jahodovo-rukolový šalát je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú ľahké, osviežujúce a zároveň nutrične bohaté jedlo.
Carpaccio, to je viac než jedlo; je to skúsenosť, ktorá v sebe nesie vôňu talianskej kuchyne a umenie jemného stolovania.