
Jedlo v balíčku, Cartoccio
Cartoccio je tradičný spôsob prípravy jedál v talianskej kuchyni, ktorý spočíva v zabalení ingrediencií do papierového alebo hliníkového obalu a následnom pečení.
Cartoccio je tradičný spôsob prípravy jedál v talianskej kuchyni, ktorý spočíva v zabalení ingrediencií do papierového alebo hliníkového obalu a následnom pečení.
Tabbouleh je tradičný blízkovýchodný šalát, ktorý má svoje korene v libanonskej kuchyni.
Korčula, často nazývaná "malý Dubrovník," je očarujúci ostrov nachádzajúci sa v južnej časti Dalmácie.
Nadýchaný vývar, jemne pečené mäso a krémové zákusky - to všetko je možné dosiahnuť pomocou metódy varenia známej ako Sous Vide.
Existuje mnoho spôsobov, ako upraviť ryby ako jedlo, a výber závisí od vašich preferencií a chuti. Tu sú niektoré populárne metódy:
Sashimi, skvostný pokrm japonskej kuchyne, prelína tradíciu, umenie a exkluzívnosť v jednom elegantnom súlade.